• ورود
  • عضویت

آدرس ایمیل یا نام کاربری ضروری می باشد

رمز عبور ضروری می باشد

نام نمایشی ضروری می باشد

آدرس ایمیل ضروری می باشد

رمز عبور ضروری می باشد

آدرس ایمیل یا نام کاربری ضروری می باشد

در ابتدا ژلاتین را داخل یک چهارم فنجان آب سرد بریزید و این مواد را با هم مخلوط کنید. در ابتدا ژلاتین را داخل آب سرد بریزید، سپس این مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا ژلاتین به طور کامل خودش را بگیرد. اگر شما فردی هستید که از یک رژیم گیاهخواری پیروی می‌کنید و دوست دارید که ژله‌تان کمی غلیظ‌تر باشد، می‌توانید مقدار ۲ قاشق چای خوری پودر آگار آگار یا همان ژلاتین گیاهی داخل آن بریزید.

آب داغ را اضافه کنید

سپس یک چهارم فنجان آب داغ را به این ترکیب اضافه کنید. آبی که در این مرحله به مواد ژله اضافه می‌کنید باید خیلی داغ باشد، اما نباید جوش باشد و قل قل کند. این کار باعث می‌شود که ژلاتین به خوبی نرم شده و در آب حل بشود. نگران نباشید، بعد از تمام شدن این مرحله، ژله دوباره خودش را می‌گیرد.

آب میوه را به مواد ژله اضافه کنید

اگر یک ژله ساده دوست دارید می‌توانید از یک نوع آب میوه استفاده کنید. اما اگر دوست دارید که ژله خانگی‌تان یک مزه منحصر به فرد و جدید داشته باشد، می‌توانید از ۲ مدل آب میوه متفاوت استفاده کنید. به عنوان مثال، شما می‌توانید از آب سیب، آب انگور، آب پرتقال، یا آب آناناس (هر ترکیبی که خودتان دوست دارید) در ژله خود استفاده کنید.
مایه ژله را بچشید، اگر حس کردید آنقدری که دوست دارید شیرین نیست، می‌توانید به آن کمی شکر اضافه کنید.

مایه ژله را داخل قالب ژله مورد نظر خود بریزید

اگر قصد دارید که به مایه ژله خود کمی میوه تازه اضافه کنید، حتما پس از اضافه کردن این ترکیب را خوب هم بزنید تا تکه‌های میوه به شکل یکدست در مایه ژله پخش بشوند. شما می‌توانید بر طبق فصلی که در آن قرار دارید و همچنین سلیقه شخصی خودتان، در ژله خود از هر میوه‌ای که دوست دارید استفاده کنید؛ به عنوان مثال، توت فرنگی، موز، آلبالو، پرتقال، و غیره.
اگر قصد دارید که ژله خود را داخل یک قالب مخصوص ژله درست کنید و تکه‌های میوه تازه هم در آن بریزید، باید در ابتدا حدود یک ۱٫۵ سانتی‌متر از کف قالب را از مایه ژله پر کنید، و سپس میوه‌های مورد نظر خود را داخل قالب ژله بریزید. بعد مقدار باقی مانده مایه ژله را داخل قالب بریزید و آن را پر کنید. فقط یادتان باشد که در این مرحله به هیچ وجه ژله و میوه را با هم هم نزنید؛ چون اگر این کار را انجام بدهید، ظاهر روی ژله شما یکدست و زیبا نخواهد بود.

قالب ژله را  داخل یخچال قرار بدهید

حتی می‌توانید ژله خود را برای مدت یک شب نیز داخل یخچال بگذارید تا به طور کامل خودش را بگیرد. برای اینکه متوجه بشوید ژله خودش را به طور کامل گرفته است یا نه، می‌توانید به آرامی نوک انگشت خود را روی آن بزنید. اگر ژله به دست شما چسبید، به این معناست که هنوز کامل خودش را نگرفته است. اما اگر به دستتان نچسبید، یعنی آماده شده است و میتوانید به سراغ مرحله بعدی بروید.

مرحله آخر طرز تهیه ژله

شما می‌توانید ژله خود را به همین شکل ساده‌‌ای که هست سرو کنید، یا اگر دوست داشته باشید، می‌توانید روی آن کمی خامه قنادی و تکه‌های میوه بریزید.
اگر ژله خود را داخل یک قالب مخصوص ژله درست کرده باشید، باید آن را به طور کامل، یعنی تا لبه، داخل آب گرم قرار بدهید. ۱۰ ثانیه صبر کنید و سپس قالب ژله را روی یک بشقاب قرار داده و آن را برگردانید تا ژله از قالب خود خارج بشود. اگر متوجه شدید که ژله به راحتی از قالب خود بیرون نمی‌آید، می‌توانید برای مدت ۱۰ ثانیه دیگر مرحله قبلی را تکرار کنید.
اگر ژله خود را داخل یک کاسه بزرگ درست کرده باشید، می‌توانید با استفاده از قاشق مخصوص بستنی، آن را به شکل دایره‌های کوچک جدا کنید و آن‌ها را داخل هر ظرفی که خودتان دوست دارید بریزید و سرو کنید.
در ابتدا ژلاتین را داخل یک چهارم فنجان آب سرد بریزید و این مواد را با هم مخلوط کنید. در ابتدا ژلاتین را داخل آب سرد بریزید، سپس این مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا ژلاتین به طور کامل خودش را بگیرد. اگر شما فردی هستید که از یک رژیم گیاهخواری پیروی می‌کنید و دوست دارید که ژله‌تان کمی غلیظ‌تر باشد، می‌توانید مقدار ۲ قاشق چای خوری پودر آگار آگار یا همان ژلاتین گیاهی داخل آن بریزید.

آب داغ را اضافه کنید

سپس یک چهارم فنجان آب داغ را به این ترکیب اضافه کنید. آبی که در این مرحله به مواد ژله اضافه می‌کنید باید خیلی داغ باشد، اما نباید جوش باشد و قل قل کند. این کار باعث می‌شود که ژلاتین به خوبی نرم شده و در آب حل بشود. نگران نباشید، بعد از تمام شدن این مرحله، ژله دوباره خودش را می‌گیرد.

آب میوه را به مواد ژله اضافه کنید

اگر یک ژله ساده دوست دارید می‌توانید از یک نوع آب میوه استفاده کنید. اما اگر دوست دارید که ژله خانگی‌تان یک مزه منحصر به فرد و جدید داشته باشد، می‌توانید از ۲ مدل آب میوه متفاوت استفاده کنید. به عنوان مثال، شما می‌توانید از آب سیب، آب انگور، آب پرتقال، یا آب آناناس (هر ترکیبی که خودتان دوست دارید) در ژله خود استفاده کنید.
مایه ژله را بچشید، اگر حس کردید آنقدری که دوست دارید شیرین نیست، می‌توانید به آن کمی شکر اضافه کنید.

مایه ژله را داخل قالب ژله مورد نظر خود بریزید

اگر قصد دارید که به مایه ژله خود کمی میوه تازه اضافه کنید، حتما پس از اضافه کردن این ترکیب را خوب هم بزنید تا تکه‌های میوه به شکل یکدست در مایه ژله پخش بشوند. شما می‌توانید بر طبق فصلی که در آن قرار دارید و همچنین سلیقه شخصی خودتان، در ژله خود از هر میوه‌ای که دوست دارید استفاده کنید؛ به عنوان مثال، توت فرنگی، موز، آلبالو، پرتقال، و غیره.
اگر قصد دارید که ژله خود را داخل یک قالب مخصوص ژله درست کنید و تکه‌های میوه تازه هم در آن بریزید، باید در ابتدا حدود یک ۱٫۵ سانتی‌متر از کف قالب را از مایه ژله پر کنید، و سپس میوه‌های مورد نظر خود را داخل قالب ژله بریزید. بعد مقدار باقی مانده مایه ژله را داخل قالب بریزید و آن را پر کنید. فقط یادتان باشد که در این مرحله به هیچ وجه ژله و میوه را با هم هم نزنید؛ چون اگر این کار را انجام بدهید، ظاهر روی ژله شما یکدست و زیبا نخواهد بود.

قالب ژله را  داخل یخچال قرار بدهید

حتی می‌توانید ژله خود را برای مدت یک شب نیز داخل یخچال بگذارید تا به طور کامل خودش را بگیرد. برای اینکه متوجه بشوید ژله خودش را به طور کامل گرفته است یا نه، می‌توانید به آرامی نوک انگشت خود را روی آن بزنید. اگر ژله به دست شما چسبید، به این معناست که هنوز کامل خودش را نگرفته است. اما اگر به دستتان نچسبید، یعنی آماده شده است و میتوانید به سراغ مرحله بعدی بروید.

مرحله آخر طرز تهیه ژله

شما می‌توانید ژله خود را به همین شکل ساده‌‌ای که هست سرو کنید، یا اگر دوست داشته باشید، می‌توانید روی آن کمی خامه قنادی و تکه‌های میوه بریزید.
اگر ژله خود را داخل یک قالب مخصوص ژله درست کرده باشید، باید آن را به طور کامل، یعنی تا لبه، داخل آب گرم قرار بدهید. ۱۰ ثانیه صبر کنید و سپس قالب ژله را روی یک بشقاب قرار داده و آن را برگردانید تا ژله از قالب خود خارج بشود. اگر متوجه شدید که ژله به راحتی از قالب خود بیرون نمی‌آید، می‌توانید برای مدت ۱۰ ثانیه دیگر مرحله قبلی را تکرار کنید.
اگر ژله خود را داخل یک کاسه بزرگ درست کرده باشید، می‌توانید با استفاده از قاشق مخصوص بستنی، آن را به شکل دایره‌های کوچک جدا کنید و آن‌ها را داخل هر ظرفی که خودتان دوست دارید بریزید و سرو کنید.
اگر ژله خود را داخل قابلمه درست کرده باشید، در این مرحله می‌توانید آن را به هر شکلی که دوست دارید تکه تکه کنید. به عنوان مثال، به شکل مکعب‌های کوچک و یا هر شکل جالب و زیبای دیگری که خودتان دوست دارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *