• ورود
  • عضویت

آدرس ایمیل یا نام کاربری ضروری می باشد

رمز عبور ضروری می باشد

نام نمایشی ضروری می باشد

آدرس ایمیل ضروری می باشد

رمز عبور ضروری می باشد

آدرس ایمیل یا نام کاربری ضروری می باشد

پاستیل در میان کودکان و حتی بسیاری از بزرگ سالان بسیار محبوب می باشد ، اما گاهی اوقات سلیقه افراد در آشپز بودن می تواند به کمک شان بیاید و با وجود این هنر هر طعمی از پاستیل را که می خواهند در خانه و به صورت کاملا طبیعی و بدون مواد مضر درست کنند ، ما در ادامه این مقاله به شما کمک می کنیم که طرز تهیه پاستیل را یاد گرفته و آن را با طعم واقعی و دوست داشتنی تر از همیشه درست کنید.برای تهیه این خوراکی خوشمزه می توانید از قالب های سیلیکون با تنوع بسیار بالا که در فروشگاه وانیلا هم موجود است استفاده کنید.

مواد مورد نیاز

پودر ژله با رنگ دلخواه:1بسته

پودر ژلاتین:2 قاشق غذاخوری

گلوکز مایع:1 قاشق غذاخوری

آب جوش:نصف لیوان

طرز تهیه پاستیل

مرحله اول

ابتدا آب جوش را داخل یک کاسه استیل می ریزیم، سپس پودر ژله را به همراه ژلاتین و گلوکز به کاه اضافه می کنیم. حالا کاسه را به روش بن ماریروی بخار آب ( کتری در حال جوش یا سماور  ) قرار می دهیم و مواد را در آب حل می کنیم.

مرحله دوم

پودر ژله، ژلاتین و گلوکز باید به طور کامل در آب حل شود. حالا یک قالب سلیکونی انتخاب می کنیم و با مقدار خیلی کمی روغن مایع داخل قالب را چرب می کنیم. در ادامه مایه پاستیل را داخل قالب می ریزیم و داخل فریز قرار می دهیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که پاستیل باید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فریزر بماند تا خودش را بگیرد. پس از گذشت این زمان دست هایمان را با روغن مایع کمی چرب می کنیم و پاستیل ها را دانه به دانه با دقت از قالب خارج می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پاستیل های شما آماده مصرف هستند. برای داشتن پاستیل هیا رنگارنگ می توانید از ژله با طعم های مختلف استفاده کنید. پاستیل ها را می توانید در ظرف در بسته به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.

منبع:چی شی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *